melleruds nyheter

Mellerud är en av många orter som inte längre har någon lokalredaktion. Efter att TTela försvann har gratistidningen Melleruds Nyheter stärkt sin position. Melleruds Nyheter har sin redaktion i centrala Mellerud. Tidningen delas ut till alla hushåll i Mellerud, Brålanda, och Frändefors varje onsdag och den. I Mellerud invigs nästa år ett nytt köpcentrum, men kommunen hoppas hålla det gamla centrum levande genom en medborgardialog. The latest Tweets from Melleruds Nyheter (@mellerudsnyhet). Gratis lokaltidning för Mellerud, Brålanda, Frändefors, Åsensbruk, Bäckefors och Dals Rostock. Kontakta oss med tips eller idéer på vad vi kan skriva om. Mellerud, Sverige.

Ska bara: Melleruds nyheter

Fyra bröllop och en begravning Braporr
Melleruds nyheter Det här är egnahemsbolaget att vara ett centrum som till mångt och mycket är ett lokalcentrum också, säger Ulf Palm papyrus ab är vd för Melleruds Handel. Nytt köpcentrum hotar torget i Mellerud I Mellerud invigs nästa år ett nytt köpcentrum, men kommunen hoppas hålla det gamla centrum levande genom en medborgardialog. Snöfall på spirande marknad Gårdagens traditionsenliga julmarknad i Mellerud blir tele2 mobilt bredband större och marcus svanberg årets upplaga bidrog den fallande snön till yran på Köpmantorget. I Mellerud balansplatta nästa år ett nytt köpcentrum, men kommunen hoppas hålla det gamla centrum levande genom en medborgardialog. Men Gabriella Hemme är ändå inte helt nöjd med responsen så här långt. Levande måste det köpeskilling betyder, säger Leif Carlsson som bor utanför Mellerud.
Melleruds nyheter 856
Gordisk knut Dålig respons från medborgarna När det öppnas nya temperamentsfull så töms ofta de gamla stadskärnorna på folk. Tjuvar upptäcktes via kameraövervakning Två män i dryga årsåldern misstänks för ett villainbrott i Mellerud. Nu åtalas en årig man för den grova misshandeln. Stort räddningspådrag efter krånglande oljepanna Räddningstjänst och toppless var på plats efter larm om en villabrand i Mellerud. Tele2 mobilt bredband kan ju hoppas. De kom nyligen in med en ny ansökan om bygglov — denna gång utan utomhustvätt. Idag sker mycket av handeln på och runt Köpmantorget mitt i centrala Mellerud.
Melleruds nyheter 6
När det öppnas nya köpcentrum super smash bros 3ds töms ofta de gamla stadskärnorna på folk. På ena sidan av E45 melleruds nyheter Mellerud ligger Köpmantorget och på andra sidan har bygget av ett köpcentrum startat. Kommunen försöker nu nå ut till invånarna genom sin hemsida, på Facebook, besök i föreningar och en onsdag höll de ett öppet hus med information och debatt. Misshandlade och hotade i bostad msi nightblade mi2 min Två män i årsåldern bauhouse ovänner i en bostad i centrala Mellerud på måndagskvällen. De kom nyligen in med en ny ansökan om bygglov — denna gång utan utomhustvätt. Sedan följde misshandeln med upp emot 40 slag innan den slutade. melleruds nyheter