lasse holmqvist

TV TILL VARJE PRIS – EN FILM OM LASSE HOLMQVIST. Filmen. Lasse Holmqvist fick med sin vinnande personlighet en spikrak karriär inom svensk TV redan från starten. Men Lasses styrka var också ett flexibelt allmänintresse, envishet och noggrannhet, och att han älskade att få presentera intressanta människor för sin. Filmen skildrar Lasse Holmqvists liv från uppväxten i Osby via karriären i radio och tv till det tragiska slutet i ekonomisk ruin. Ett kärleksfullt porträtt av en storvuxen, socialt genialisk man som stormade in i de första svenska tv-apparaterna och sedan vägrade lämna rutan. Svensk dokumentär från Ett av SVT:s mest intressanta och roliga program. lasse holmqvist

Lasse holmqvist - skadorna uppskattades

Vi tar bort inlägg som vi bedömer är olämpliga. Du använder en gammal version av DN-appen. Det är en utmaning att ändra på det, säger Martin Theander. I slutet av talet var han den TV-idol som, jämte Lennart Hyland, fick flest brev från tittarna. Därför är det intressant att nästan ingen under 30 känner till honom i dag. Nu ska hans eget liv skildras i en dokumentärfilm som, om allt går enligt planerna, ska visas i SVT till hösten.

Lasse holmqvist - pengarna p

Hans sista stora tv-projekt, Öresundskanalen, floppade och blev en ekonomisk knäck för Lasse Holmqvist och lades ner Lasse Holmqvist, en av de största tv-personligheterna under svensk tv: Lasse Holmqvist var en av tv: När Holmqvist var fyra år flyttade familjen till Osby. Serien återkom med två program i Öresundskanalen Nyhetstips Bästa nyhetstips eller nyhetsbild vinner kronor.