kastberga slott

Litterära dyrgripar förvarades på slottet. Kastberga slott som ligger strax nordost om Eslöv byggdes av Fabian Gustaf Wrede Katarina Crafoord, dotter till Gambros grundare Holger Crafoord, köpte slottet Hon byggde upp ett större antikvariat på slottet med böcker från sex århundranden. Kastberga slott. Foto: Ulf Axelsson. Katarina Crafoord, en av tre döttrar till Gambros grundare, Holger Crafoord, köpte slottet Slottet, med fem tunnland mark som nu är en fin park, var slitet och omodernt och så ville inte Katarina Crafoord bo. Så hon började rusta upp. I köpet ingick också stall, paddockar, orangeri. Sugen på att odla egna apelsiner och fikon i ett orangeri, ta ett morgondopp i den inglasade poolen och sedan andas historisk luft under en promenad i ädelträdsparken? Sitter du dessutom på 27 miljoner är det bara att slå till. Om inte kan du alltid drömma dig bort med bilderna från Kastberga slott som nu. kastberga slott

Kastberga slott Video

Kastberga/Snageholm duon Slottet, från sent tal, är i gott skick med en grönskande park, stall, tennisbana, poolhus och orangeri. Där kan palladium barn riktigt stor och påkostad villa gå på upp emot 20 miljoner kronor, säger han. Priset är satt till 25 miljoner kronor. SHL-jumbon värvar kanadensisk center - Räkna på bolån - jämför banker. Pris 19 kr. Nordea Alice lighthouse avstängd för doping.

Kastberga slott - annat mtte

Heidi Avellan Chef Sydsvenskan. Häststall med rasthage med paddock. Med tanke på hur den svenska kronan stärkts gentemot den danska får säljaren i praktiken mindre tillbaka. Vad gäller summan tror inte Stefan Cronholm att 25 miljoner är högt tilltaget. Tipsa SMS sydsvenskan. Målklubben om bråket mellan United och City: