bookbeat

BookBeat är Sveriges nya tjänst för ljud- och e-böcker för alla smaker. Med BookBeat har du alltid obegränsad tillgång till riktigt bra böcker direkt i vår app på din mobil eller surfplatta. Genom våra inspirerande boktips hjälper vi dig att hitta rätt böcker. Du väljer om du vill lyssna eller läsa. • Enkelt att komma. BookBeat är Bonniers nya prenumerationstjänst för ljud- och e-böcker i mobilen med Sveriges bästa utbud av böcker. Lyssna och läs så mycket du vill för kr/mån. Du betalar för en månad i taget och avslutar ditt konto när du själv vill. Med BookBeat får du tillgång till tusentals böcker, direkt i din mobil och surfplatta. Skapa ett BookBeat-konto · Kan jag skapa ett konto när jag inte är i Sverige? Hur skapar jag ett BookBeat-konto? Hur återaktiverar jag min BookBeat-prenumeration?

Bookbeat - ssongen

Så här kommer du igång: Med BookBeat får du tillgång till tusentals böcker, direkt i din mobil och surfplatta. Med enkla funktioner som uppläsningshastighet, storlek på text och sovtimer kan du enkelt anpassa din läsning så det passar just dig. Bli medlem på Seniordeal för att ta del av aktuella erbjudanden och rabatter. Vad händer efter min gratisperiod? I bokvyn hittar du nu en lista över väderstreck böcker, så scrolla och hitta nästa bästa bok. Ta del av våra rabatter redan vuxentoys och bli medlem sparräntan gratis på länken: Norstedts förlagsgrupp ser ökad digital tillväxt Prova BookBeat fritt i 2 veckor! Hur loggar jag in i BookBeat-appen?

Bookbeat Video

BookBeat - Unohda arki Maaret Kallion kanssa

Bookbeat - Soft Crate

Prova gratis i en månad. Kan jag köpa ett svenskt presentkort med ett utländskt kort? I både Nextory och Storytel kan jag sätta ut bokmärken i ljudboken, men inte i BookBeat. Varför finns inte boken jag söker efter? Förutom att skriva för Boktugg frilansar Anna von Friesen som förlagsredaktör, korrekturläsare och med andra redaktionella tjänster. Innehållet är detsamma, men ofta anpassat för större läsbarhet på en skärm.