arbetsgivarintyg.nu

Använd vår e-tjänst sugino.info Som arbetsgivare är du skyldig att lämna ett intyg till anställda och före detta anställda som söker ersättning från a-kassan. E-tjänsten sugino.info hjälper dig att fylla i rätt uppgifter. Om du har en e-legitimation kan du även skicka intyget till den anställda elektroniskt. Arbetsgivarintyg. nu - Tjänsten som gör det enklare att lämna rätt uppgifter. Du som arbetsgivare får färre kompletteringar – mindre administration. 7 av 10 arbetsgivarintyg som kommer till a-kassorna via papper måste skickas tillbaka för att det saknas uppgifter. När du som arbetsgivare i stället skapar intyget digitalt finns. Du som är arbetsgivare kan enkelt fylla i arbetsgivarintyget direkt i din dator. När intyget är klart kan du antingen signera det med e-legitimation och skicka det elektroniskt till arbetstagaren eller så kan du skriva ut det färdiga intyget på en pappersblankett. sugino.info är en tjänst utvecklad av a-kassorna och kan.

Arbetsgivarintyg.nu - att ett

Din arbetsgivare fyller i arbetsgivarintyg i e-tjänsten Arbetsgivarintyg. För att göra det riktigt enkelt och effektivt kan ni integrera tjänsten med ert lönesystem. Om du eller din arbetsgivare saknar e-legitimation kan arbetsgivaren skriva ut blanketten efter ifyllnad med ifyllnadsstöd på arbetsgivarintyg. Navigering Medlemskap Bli medlem Varför ska du vara med? Din arbetsgivare har även möjlighet att ansluta sitt lönesystem till arbetsgivarintyg. Du behöver därför tillåta lagring av cookies på din dator för att kunna använda webbplatsen på det sätt vi avsett. När du som arbetsgivare i stället skapar intyget digitalt finns alla uppgifter med från början och du slipper lägga tid på att administrera kompletteringar i efterhand.

Arbetsgivarintyg.nu - till

Vill ni inte skicka det elektroniskt kan din arbetsgivare efter det att hen fyllt i intyget på Arbetsgivarintyg. Spara intyget som pdf vid behov. Du hittar kontaktuppgifter till supporten på sidan för arbetsgivarintyg under Frågor och svar. Intyget sparas automatiskt i tjänsten i två veckor. Arbetsgivarintyg är ett formulär som är fastställt av Inspektionen för arbetslöshetsförsäkringen. Så här begär du arbetsgivarintyg Be arbetsgivaren att använda arbetsgivarintyg. Om den anställde har haft flera olika anställningar ska du utfärda ett formulär per anställning. Om den anställde har haft flera olika anställningar ska du utfärda ett formulär per anställning. Ge eller skicka intyget till medlemmen. Så här begär du arbetsgivarintyg Be arbetsgivaren att använda arbetsgivarintyg. Dina före detta medarbetare får dessutom ett down jacket besked om ersättning från a-kassan, leva på utdelningar bidrar till att stärka ditt rykte som arbetsgivare. Allt sker elektroniskt med hjälp av e-legitimation. Den 1 kvintcirkeln förändrades lagen om elektronisk kommunikation